panty met print

Uitgekeken op standaard panty’s? Kies dan een panty met een print! Er zijn panty’s met print in alle soorten, maten, kleuren en vormen verkrijgbaar. Je kan dus altijd iets vinden wat bij je past. Hier 5 populaire panty printjes.

1.Ben je uitgenodigd voor een chique gala of feestje, maar wil je niet te standaard gekleed gaan? Dan kan een panty met een ruitenprint je outfit compleet maken. Je hebt zowel panty’s met hele grote ruiten, als met heel veel kleine ruitjes. Hoe donkerder de panty, hoe onopvallender de print.

2.Een panty met stippen erop maakt een outfit speels en vrolijk. Een polka dot motief doet het bijvoorbeeld goed op disco feestjes of een gelegenheid met een jaren 60 thema. Je kan ook kiezen voor een subtiele stippenprint op bijvoorbeeld een donkere panty. Zo’n printje is ook prima geschikt voor een borrel of een bedrijfsfeestje.

3.Een netpanty kan zowel geschikt zijn voor een uitgaansavond, als voor een wat chiquere aangelegenheid. Als je graag een netpanty wil dragen, maar niet wil opvallen, dan is het aan te raden om voor een netprint te kiezen met dunne lijnen op een wat donkere panty. Hierdoor heb je wel een leuke print, maar oogt je outfit alsnog chique.

Uitbundige panty printjes

4.Heb je meer zin in een uitbundige look? Dan kan je kiezen voor wat meer opvallende print. Dierenprintjes zijn erg populair. Wat dacht je van een panty met pantermotief? Of een rode panty met zebrastrepen erop?

5.Ben je een echte Halloween liefhebber? Lucky you! Er zijn heel erg veel leuke Halloween panty’s verkrijgbaar. Van spinnenwebben op je benen tot een charmante panty met doodshoofden erop: de keuze is reuze. Er zijn zelfs skelet panty’s, waarop enkel de botten van je benen zijn afgedrukt. Zo lijkt het net alsof je een lopend skelet bent. Misschien niet passend voor op kantoor, maar wel heel erg leuk om te dragen naar een Halloweenfeestje.