alternatieve accessories

Je eigen stijl vinden gaat sommige mensen makkelijker af dan anderen. Sommige mensen houden van mode en halen plezier uit het volgen van de trends. Andere mensen vermijden juist de trends, en gaan helemaal voor iets anders waar ze zelf voor kiezen. Wat dat dan is, is ook weer voor iedereen verschillend. Misschien hou je heel erg van thriftshoppen en haal je alles tweedehands, of ga je juist voor dure, exclusieve merken. Ook kun je je met sieraden onderscheiden van anderen. Dat is wat minder opvallend, maar sieraden zijn tegelijkertijd ook wel weer tijdlozer en ze slijten niet snel, dus je hebt ze voor langere tijd.

Tijd voor iets nieuws?

Wil je graag wat nieuws of anders proberen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen of vind je het vooral spannend? Je kunt zo klein beginnen als je zelf wil, net waar je je fijn bij voelt. Je hoeft geen complete nieuwe garderobe aan te schaffen om je eigen stijl te ontwikkelen, met een paar stukken kom je ook al ver. En je kunt het antwoord op je vragen ook zoeken in bijzondere, alternatieve accessoires. Als je echt goed spul wil, is het slim om naar een echte sieradenwinkel te gaan, waar iemand je kan adviseren over wat er bij je past. Dat kan ook online bij een webshop. Vragen gaan dan via een klantenservice.  

Het hoeft niet groot te zijn

Je eigen stijl vinden hoeft niet noodzakelijk groots en meeslepend te zijn. Iets kleins kan al een groot verschil maken, en met wat alternatieve accessoires maak je van iedere outfit iets bijzonders en unieks. Blijkt het toch niet helemaal bij je te passen? Dan probeer je toch iets anders! Je accessoires kan je misschien ruilen met een vriend of vriendin, of op een andere manier combineren. Er is altijd wel iets te vinden wat bij je past en waar je je comfortabel en hip in voelt.