edelstenen ring

Een mooie nieuwe ring is een goed cadeau aan jezelf of aan een dierbare. Je kan een ring altijd met je mee dragen. Als je gaat voor een edelstenen ring kan de ring je ook bescherming bieden. Zo bied iedere edelsteen op haar eigen manier bescherming, of juist kracht of positiviteit. Wil jij ook een edelstenen ring aanschaffen en twijfel je nog welke edelsteen je om je vinger wil dragen of iemand anders cadeau wil geven? Lees in dit blog meer over de verschillende werkingen van de meest populaire edelstenen.

Rozenkwarts

Rozenkwarts is een mooie lichtroze steen die voor veel mensen een enorme aantrekkingskracht heeft. Rozenkwarts wordt ook wel de steen van de liefde genoemd en zo trek je met het dragen van de steen meer liefde in je leven aan. Niet enkel liefdesrelaties maar ook vriendschappelijke relaties kan je aantrekken met een rozenkwarts edelsteen ring. Daarnaast versterk je de meest belangrijke vorm van liefde; zelfliefde. Pas met voldoende zelfliefde kan je andere mensen de liefde geven die ze verdienen. Wil je dus meer liefde in je leven manifesteren ga dan voor rozenkwarts

Citrien

Citrien zorgt voor meer zonnigheid en vrolijkheid in je leven. Zo beschermt citrien je voor negativiteit en brengt citrien zo meer positiviteit in je leven. Dit is dus ook een mooie steen om iemand cadeau te doen, want wie gun je nou niet meer positiviteit en voorspoed? Citrien versterkt daarnaast ook zelfvertrouwen en creatieve zelfexpressie en citrien zorgt voor meer levensvreugde en levensenergie. Als je door een sombere tijd heen gaat, kies dan voor citrien

Jade

Jade is een reinigende steen. Dit houdt in dat Jade helpt bij het reinigen van je energetische ruimte. Zo zorgt jade voor meer harmonie en voorspoed in je leven. Jade is een mooie edelsteen ring om cadeau te doen aan iemand met lichamelijke klachten of aan jezelf als je met lichamelijke klachten rondloopt. Ook stimuleert jade zelfredzaamheid. Met zijn reinigende werking kan je jade ook gebruiken om andere edelstenen te reinigen. Zo is jade een multifunctionele edelsteen en daarom erg populair.