Balenciaga schoenen

Schoenen maken de outfit. Maar met alleen een stijlvolle, mooie schoen zijn we niet langer tevreden. Zo willen we een schoen die lekker zit, comfortabel loopt en lang meegaat. Want of je nu veel loopt tijdens je werk of dagelijks een blokje omgaat met de hond: je voeten kunnen wel wat extra ondersteuning gebruiken. Gelukkig zijn er genoeg mooie schoenen, zoals bijvoorbeeld de populaire Balenciaga schoenen, die kwaliteit, comfort en stijl met elkaar combineren. En ze zijn verkrijgbaar in zoveel verschillende modellen dat de perfecte schoen er altijd voor je bijzit.

Vrolijke en stoere kleuren

Of je nu op zoek bent naar een stoere sneaker, of een leuke sandaal: overal is deze populaire trend terug te vinden. Kleurtjes zijn helemaal in. Waar je vroeger vooral veel donkere tinten zag, zie je tegenwoordig veel meer kleur terugkomen in de schoen. Denk bijvoorbeeld aan stoere kleuren zoals blauw, paars en geel. Door de toevoeging van een kleur, vallen de schoenen goed op in het dagelijkse straatbeeld. Daarnaast zijn ze goed te combineren met vrijwel iedere outfit, en kunnen ze dus zowel op een doordeweekse dag als bij een speciale gelegenheid worden gedragen.

Verhoogde zolen

Zowel in sneakers als in de populaire instappers, zien we deze trend tegenwoordig veel terugkomen. De verhoogde zolen zijn al een tijdje populair bij de heren, maar nu dan ook bij de vrouwen. En verhoogde zolen zijn niet alleen stijlvol, maar ook onwijs comfortabel. Wat ervoor zorgt dat je voeten een goede ondersteuning krijgen tijdens het lopen.

Witte schoenen

We hebben het al gehad over de vrolijke kleurtjes, maar heb je toch liever iets rustigers? Kies dan voor de witte schoen. Denk bijvoorbeeld aan de Saint Laurent sneakers. Wit is namelijk niet alleen een heel stijlvolle kleur, maar ook heel veelzijdig, waardoor je ze bijna met iedere outfit kunt combineren. Wel vragen deze schoenen om iets meer onderhoud, dus zorg ervoor dat je een goed schoonmaakmiddeltje in huis hebt.