Armbandje met telefoonnummer

Als jouw kind een armbandje met telefoonnummer draagt, kan jouw kind altijd veilig op avontuur. Kinderen zijn nieuwsgierig en gaan er dolgraag op uit, of dat nou in jullie eigen buurt is of op een nieuwe plek tijdens een vakantie. Het liefst zou jij ze de hele tijd goed in de gaten houden, maar in de drukte van alledag dit is niet altijd mogelijk. Het kan daarom geruststellend werken om jouw kind een persoonlijk armbandje met telefoonnummer te laten dragen. Dit is een praktische en veilige oplossing die ook nog eens heel mooi en lief staat.

Een armbandje met telefoonnummer op maat gemaakt voor jouw kind

Armbandjes met telefoonnummers worden op maat gemaakt voor jouw kind zodat ze altijd perfect passen. Met een elastiek als basis, past het armbandje altijd en is hij ook nog eens licht van gewicht en dus comfortabel om te dragen. Bovendien worden kinderarmbandjes in vrolijke kleuren gemaakt zodat ze bij iedere outfit leuk staan. Het is dus niet de saaie, praktische veiligheidsoplossing die je misschien zou verwachten maar juist een leuk, schattig armbandje dat jouw kind super graag zal dragen. Je kunt in plaats van een armbandje ook voor een enkelbandje kiezen.

Een internationaal nummer voor op vakantie

Elke ouder kent dat stress moment waarbij je in een grote menigte een paar seconden jouw kind uit het oog verliest en je hart een slag over slaat. Een armbandje met telefoonnummer kan jouw gemoedsrust vergroten: je weet dat jouw kind jouw telefoonnummer bij zich draagt en jij dus altijd bereikt kan worden in geval van nood. Dit is extra belangrijk als jullie op een onbekende plaats zijn, zoals op vakantie. Tijdens de wandeling over een drukke markt om souvenirtjes te kopen, een stranddag of een overvol terras: je kan jouw kind met een geruster hart de omgeving laten verkennen. Voor een armbandje tijdens een vakantie in het buitenland kun je het internationaal telefoonnummer kiezen, plaats voor Nederland simpelweg 0031 voor jouw reguliere nummer.