For Style

Er is onwijs veel keuze op het gebied van kinderkleding, maar toch kan het voor veel ouders ingewikkeld zijn om de juiste kleding te vinden. Er zijn namelijk nogal wat eisen waaraan goede kinderkleding moet voldoen.Je wilt dat natuurlijk dat de kleding comfortabel zit, en is gemaakt van sterke materialen, zodat het niet scheurt bij de eerste valpartij. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de eisen die kinderen zelf hebben voor hun kleding. Natuurlijk willen ze er leuk uitzien, en dus is het ook belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van kinderkleding. Zodat je zeker weet dat je kind er hip uitziet op het schoolplein.

Stoere kleuren

Een paar jaar geleden zagen we overal pasteltinten. We herinneren ons vast allemaal nog wel de lichtblauwe, pastelroze en zacht gele kleuren waarin alle kleding leek te verschijnen. Maar inmiddels is er een nieuwe trend. De kleding is nu stoerder, waardoor de outfits een meer volwassenen look krijgen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van de denimstof. Daarnaast worden kleuren zoals bruin, groen, rood en oranje veelgebruikt in de kinderkleding van For Style.

Prints en designs

Printjes zijn al jaren een grote trend op het gebied van kinderkleding. Voor de kleine kinderen kies je voor sterretjes, maantjes, hartjes en stipjes. Maar voor de grotere kinderen ben je een stoerdere print nodig om indruk te maken. Denk bijvoorbeeld aan octopussen, cactussen, ananassen of olifanten. Afgezien van de illustratie prints zijn ook teksten een veel voorkomende trend. Vooral grappige teksten op t-shirts of long-sleeves doen het goed bij schoolgaande kinderen.

Tuinbroeken

En dan de laatste trend: helemaal terug van weggeweest. Misschien is het je al opgevallen maar de tuinbroeken zijn weer helemaal hip. Maar de tijd waarin de tuinbroek gemaakt was van denimstof is allang voorbij. Tegenwoorden zijn ze verkrijgbaar in allerlei kleuren en stoffen. Zo is de cordoroy stof bijvoorbeeld immens populair. En zie je tuinbroeken in kleuren van bruin tot okergeel.